Condicions d'ùs

Guies per als comentaris i l'ús dels documents

Els/les usuaris/es registrats/des a www.fundaciotapies-ac.org poden fer comentaris, triar i ordenar continguts del web sempre i quan es comprometin a complir les regles enumerades a continuació. La Fundació Antoni Tàpies (FAT) pot revisar les regles quan ho consideri oportú.

Els/les usuaris/es es comprometen a no enviar, carregar o publicar cap contingut en l'àrea de comentaris que:

1. Vulneri la privacitat de les persones, les difami o sigui abusiu o amenaçador.
2. Infringeixi la propietat intel·lectual o qualsevol altre dret de persones o entitats.
3. Falsifiqui o suprimeixi atribucions d'autoria, avisos legals, designacions de propietat o d'un altre tipus.
4. Infringeixi la legislació.
5. Defensi activitats il·legals.
6. Contingui virus, arxius corruptes, o altres materials que puguin causar danys al lloc web del
www.fundaciotapies-ac.org o qualsevol sistema informàtic.
7. Inclogui publicitat de qualsevol tipus.

Animem els/les usuaris/es que considerin que un missatge publicat viola aquestes regles que es posin en contacte amb nosaltres per correu electrònic a documentacio@ftapies.com.

Els/les usuaris/es, quan envien un comentari, trien o ordenen continguts, estan d'acord que la FAT serà l'únic àrbitre dels continguts del seu lloc web i l'àrea de comentaris, de manera que conserva el dret, encara que no l’obligació, de moderar, editar, classificar o eliminar qualsevol contingut publicat a la web o l'àrea de comentaris.

 

Animem els/les usuaris/es a llegir l'avís legal d'aquesta web i a utilitzar els documents a disposició en el respecte dels drets d'autor i les seves excepcions.

Els/les usuaris/es estan d'acord a acceptar i complir els termes i condicions descrits anteriorment.

 

Avís

El lloc web de www.fundaciotapies-ac.org i tots els materials, informació, textos, sons, imatges, productes i serveis (col·lectivament, el " material") als quals s'accedeix a través de www.macba.cat es proporcionen sense cap garantia o representació de cap mena.

www.fundaciotapies-ac.org pot contenir material que es crea o s'envia per part de tercers (el "material de tercers") o estar-hi vinculat. El material de tercers en cap cas representa necessàriament una opinió o punt de vista de la FAT. La FAT no té l'obligació de controlar, vigilar, aprovar, ni garantir el material de tercers. En cap cas la FAT serà responsable, directament o indirectament, per cap dany o pèrdua causats o suposadament causats per l'ús o dependència de qualsevol material disponible a través del lloc web. La FAT s'eximeix de qualsevol responsabilitat pels danys resultants de descarregar o accedir a qualsevol material a través del lloc web.

El material del lloc web està subjecte a canvis sense previ avís.